Nutid - Abhisit Vejjajiva och Thaksins försök till återkomst
Highslide JS
Tonfan Saeng-arthit med advokaten Nitithorn Lamlua
Efterlyst gulskjorta arresterad vid gränsen (9 januari 2011)

Immigrationspolisen vid en gränsstation i Sa Kaeo rapporterade måndagen den 10 januari 2011 att de hade arresterat en efterlyst kvinnlig reporter som anklagats för delaktighet i gulskjortornas ockupation av flygplatserna i Bangkok 2008.

Det handlade om den tidigare omtalade Tonfan Saeng-arthit som hade arresterats då hon sent under söndagsnatten försökte passera gränsen för att kunna följa rättegången mot de sju fängslade thailändarna i Phnom Penh. Hon eskorterades till avdelningen för brottsbekämpnings (CSD) huvudkontor i Bangkok under måndagen. Tonfan förnekade att hon varit inblandad i något olagligt och släpptes senare efter att ha betalt 300 000 baht i borgen.

Denna artikel senast uppdaterad: 2022-12-13, 17.59
Följ oss:
Som prenumerant på uppdateringar kommer du att få löpande information från thailandshistoria.se om nya artiklar och sektioner på vår hemsida, samt annan thairelaterad information som kan vara intressant från utomstående källor.

I våra utskick finns länkar du enkelt klickar på för att avsluta prenumerationen på uppdateringar på thailandshistoria.se.

Genom att klicka på "Prenumerera" accepteras dessa villkor och prenumeration till
påbörjas.