Nutid - Abhisit Vejjajiva och Thaksins försök till återkomst
Highslide JS
Chalerm Yubamrung
Pheu Thai vill få hem Thaksin (juli 2010)

Att få hem Thaksin till Thailand och återinförandet av författningen från 2007 kommer att bli Pheu Thais viktigaste politik i en kommande valkampanj sade parlamentsmedlemmarnas ordförande Chalerm Yubamrung lördagen den 3 juli 2010.

Chalerm sade att man skulle informera sina väljare om att man skulle fortsätta med den politik som Thai Rak Thai tidigare hade fört. Detta inkluderade reformen med att det endast skulle kosta 30 baht att få botat samtliga sjukdomar och en utvecklingsfond till alla landsbyar. Det gamla TRT-förslaget handlade om en miljon baht till alla byar i landet.

Chalerm sade att hans parti också skulle föreslå en lag som skulle garantera amnesti till både gulskjortor och rödskjortor som åtalats efter militärkuppen den 19 september 2006.

Denna artikel senast uppdaterad: 2019-03-29, 12.12
Följ oss:
Som prenumerant på uppdateringar kommer du att få löpande information från thailandshistoria.se om nya artiklar och sektioner på vår hemsida, samt annan thairelaterad information som kan vara intressant från utomstående källor.

I våra utskick finns länkar du enkelt klickar på för att avsluta prenumerationen på uppdateringar på thailandshistoria.se.

Genom att klicka på "Prenumerera" accepteras dessa villkor och prenumeration till
påbörjas.